Prin ivestitii repetate si cursuri de perfectionare in interpretarea rezultatelor de laborator, punem la dispozitia ta cele mai performante echipamente de diagnostic din medicina veterinara. IDEXX, Esaote, Bionote, Drager, Edan, sunt companii care produc echipamente dedicate domeniului veterinar. Astfel putem oferi o gama larga de analize de laborator, ecografie abdominala si toracica, cardiologie, interventii chirurgicale de mare dificultate. 

1. Ecograf ESAOTE MyLab Sigma VET

Ecograful MyLab SIGMA este un ecograf multidisciplinar cu o calitate a imaginii deosebita. Contine aplicatii pentru ecografia abdominala, toracica si cardiaca, adaptate fiecarei categorii de animale, fiecarei talii, atat pentru caine cat si pentru pisica sau animale exotice. De aceea examenul poate fi executat rapid si sigur, fara eventualitatea de a nu avea o imagine clara asupra intregii zone examinate.

In domeniul cardiologiei face fata cu brio oricarui tip de examen, caz dificil, obtinand imagini clare, astfel diagnosticul fiind mai facil.

2. Idexx CATALYST ONE

Dupa ce am incercat mai multe aparate de diagnostic, chiar si dedicate veterinar, dupa ce ne-am confruntat cu erori din partea acestora, am ajuns la concluzia ca acest Catalyst ONE este singura solutie sigura si rapida de a diagnostica in clinica, fara a mai pune pe drumuri proprietarii de animale.

IDEXX este singura companie dedicata in exclusivitate domeniului veterinar. Prin departamentul de cercetare au reusit dezvoltarea unui aparat de biochimie care poate oferi rezultate sigure, fara erori cauzate de calitate probei, modul de recoltare sau erori cauzate de faptul ca sangele animalelor are o compozitie putin diferita de cel uman, caz in care aparatele care nu au sisteme de filtrare si autodiagnostic intern dau erori grave, ceea ce poate duce la un diagnostic gresit. 

Cu acest aparat starea de sanatate a animalutului este relevata exact asa cum este in momentul prezentarii la cabinet, in doar 10 minute.

3. Idexx VetAutoread 

Idexx VetAutoread prin tehnologia incorporata, citirea cu laser a celulelor sangvine, este unul dintre cele mai sigure aparate de hematologie, care ofera rezultate rapid in clinica, in doar cateva minute. 

4. Bionote VCheck v200

V200 este un aparat care determina foarte multi paametri imunologici, putand determina titrul de anticorpi vaccinali, antigenul (imunoglobinele de stare activa a bolii) in anumite boli infectioase la caine si pisica, cat si parametri speciali cum ar fi Lipaza pancreatica specifica, Cortisolul, TSH, T4, Progesteron, proBNP, si altii, folosind metoda ELISA.

catalyst-one-front.jpg
Idexx VetAutoread.jpg
v200.jpg

5. Electrocardiograf EDAN

edan.jpg

       Printre acestea cabinetul nostru este dotat cu aparat de anestezie inhalatorie Drager, ce functioneaza cu butelie de oxigen cu concentratie 99% (diferenta fiind fata de concentratoarele de oxigen, care ofera o concentratie de doar 96%, ca acest sistem obtine o concentratie de oxigen mai mare si mai rapid), Stetoscoape Littman Cardiology IV, III si Master Cardiology, aparat de detartraj cu ultrasunete, bisturiu electric, infuzomate si seringomate, care ofera o mai buna dozare a perfuziilor, microscop performant.