Scapa de grija cu programul "Preventie, NU Tratament"

      Prin programul "Preventie, NU Tratament" ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu o schema anuala de preventie care te va ajuta sa ai un animal de companie fericit, ferit de cele mai comune boli, oferind un discount de 30% la abonament.
      Preventia reprezinta primul pas in combaterea bolilor, orice boala putand fi descoperita din timp sau prevenita, astfel aceasta sa nu evolueze si sa fie "PREA TARZIU" cand animalul o manifesta.
      De multe ori animalele care ajung in cabinet nu au fost deparazitate la timp, vaccinate sau nu exista un istoric al analizelor (care ne pot arata evolutia in timp a anumitei boli). 
      Experienta de peste 10 ani in domeniul medical veterinar, sutele si miile de cazuri si situatii prin care am trecut,  ne-au condus catre acest program UNIC care vine in sprijinul tau si al animalul tau de companie cu masuri de preventie si diagnostic, notificari tip "REMINDER" prin SMS si e-mail sau apel telefonic. 
      Prin programul "Preventie, NU Tratament" nu vei mai fi stresat sa tii minte cand trebuie sa vii la cabinet si ce trebuie sa faci, animalul tau beneficiaza de toate deparazitarile, vaccinarile si INVESTIGATIILE de care are nevoie intr-un an, iar tu eviti sa vii cu el "PREA TARZIU", iar costurile de tratament sa fie mult peste buget.
     Programul este valabil incepand cu data de 01.01.2019, iar abonamentele trebuie finalizate pana la data 28.02.2019 pentru a putea BENEFICIA de intregul program de PREVENTIE.
In plus vei avea urmatoarele AVANTAJE:
- 5% DISCOUNT la produsele din Pet-Shop si Farmacie
- 10% DISCOUNT la restul manoperelor medicale si de cosmetica
- O consultatie GRATUITA pentru un prieten